Lekkerlau op vakantie

Een klein maandje terug zat ik samen met Laurens en Ben van het Lekkerlau-team te kijken wat wij deze zomer kunnen ondernemen om een zomerstop te vermijden. Op een regenachtige dag gingen wij de stad in om te vragen waar de jongeren deze zomer naar toe zouden gaan.

We kwamen al snel tot de conclusie dat een “Lekkerlau op vakantie” special wel echt een heel tof idee zou zijn. Alleen, hoe dat alles te financieren als youtubers/vloggers die net een paar weken bezig zijn?

First thing first! Waar gaan wij heen?

Al vrij snel was duidelijk dat één van de eilanden die Nederland rijk is de beste optie zou zijn om naar toe te gaan: Terschelling it is!

Direct ben ik gaan nadenken wie wij allemaal zouden kunnen vragen voor een sponsoring. Dit is meteen waar het interessant wordt. Het belangrijkste is dat je durft te vragen!

Wij hebben een lijst gemaakt met alle partijen die wij tijdens de reis tegen zouden komen (NS en Rederij Doeksen) en alle partijen waar wij op het eiland mee te maken zouden kunnen krijgen (VVV Terschelling, Camping Terpstra, Mooi-Weer, De Stoep, Etc.) Met deze lijst ben ik vervolgens direct aan het bellen geslagen.

Goedemiddag, u spreekt met Frank Stevens van Jimmy’s Groningen en Lekkerlau.

Op dit moment hebben wij hier een jongere rondlopen die een eigen vlog heeft waarmee hij naar allerlei evenementen en organisaties toe gaat om op onderzoek uit te gaan.

 Nou gaan wij in Aug. Een week naar Terschelling en wij vroegen ons af of jullie het leuk zouden vinden om ons te sponsoren in ruil voor een logo in the credits en een item?

 

Geloof het of niet binnen twee dagen hadden wij drie sponsoren en twee afwijzingen te pakken.

Van de bootreis tot aan activiteiten op het eiland zoals paintballen, blokarten, bierproeverij, kanoën en meer: Het kan allemaal als je maar de stap zet en het probeert. Het enige wat wij zelf betalen zijn de kosten voor eten, drinken en overnachting.

Nog nooit heeft het gezegde “een nee heb je een ja kun je krijgen” zo vaak door mijn hoofd gespookt als de afgelopen drie weken en het resultaat mag er zijn!

Morgenochtend vertrekt het Lekkerlau-team naar Terschelling en zullen wij vanaf Donderdag elke dag een aflevering plaatsen op ons youtube-kanaal Lekkerlau

Like, Subscibe en deel!

Frank Stevens

Jimmy’s/UptoUs/Lekkerlau

Tags:
Erwin
erwin_wp@uptous.nl