Vacature: Up to Us zoekt Young Professional voor Jimmy’s Nijmegen

Up to Us zoekt Young Professional voor Jimmy’s Nijmegen (vrijwillige functie met vergoeding)

Ben jij jong (tussen de 18-27 jaar), maak je makkelijk contact met allerlei soorten jongeren, en ben je een echte doener? Dan heeft Up to Us misschien wel de leukste vrijwilligersbaan allertijden voor je!

Wat is Jimmy’s?

Up to Us bedenkt concepten die de maatschappij een stukje socialer en mooier maken. Dat doen we o.a. met het concept Jimmy’s.

Jimmy’s is een jongerennetwerk, met fysieke locaties op steeds meer plekken in Nederland. Jongeren komen naar Jimmy’s met al hun vragen en ideeën. Jongeren helpen elkaar bij het vinden van antwoorden en organiseren en uitvoeren van projecten.

Jimmy’s wordt helemaal gerund door jonge mensen, en als het nodig is hebben we achter de schermen een heel netwerk aan experts en professionals om jongeren verder te helpen.

Eigenlijk is Jimmy’s dus een talentenbroedplaats én mogelijk eerste stap naar hulp in één. Zo willen we voorkomen dat vragen problemen worden. Jimmy’s is dè plek in de regio Nijmegen voor jongeren met een talent, vraag of idee.

 

Wat zoeken we voor Jimmy’s Regio Nijmegen?

Jongeren en Up to Us bouwen samen met welzijnsorganisatie Tandem en vele anderen al een tijd aan Jimmy’s Regio Nijmegen. We hebben nu net een nieuw pand, er lopen meerdere projecten, er wordt gebouwd aan een website en we hebben toffe ideeën voor de toekomst.

Voor deze nieuwe fase zoeken we een Young Professional die samen met ons het lokale Jimmy’s team helpt om een sprong vooruit te nemen.

Wat de Young Professional precies gaat doen bedenken we in overleg met jongeren en stakeholders. We willen in ieder geval graag meer jongeren aan Jimmy’s Regio Nijmegen binden die willen meehelpen met projecten. Het wordt tijd voor meer naamsbekendheid en het Jimmy’s pand moet een plek zijn waar iedereen zich welkom voelt.

Wie zoeken we?

Iemand

 • Tussen de 18-27 jaar
 • Die makkelijk contact maakt met allerlei jongeren
 • Die het leuk vindt om van idee naar actie te komen
 • Die “spontaan” en “gastvrij” als middle name heeft
 • Die graag maatschappelijk betrokken is (maar als je dat niet zo belangrijk zou vinden zou je een perfecte straatverkoper of horecatype zijn)
 • Die dichtbij Nijmegen woont (maar daar niet woont)
 • Die minimaal 4 uur in de week zin heeft om Jimmy’s nog gaver te maken

Wat bieden we?

Up to Us coacht en traint lokale Jimmy’s teams in de opstartfase. Een lokaal Jimmy’s team bestaat altijd uit jongeren en 1 of meerdere professionals. Als Young Professional ben je onze man/ vrouw op de werkvloer. We bedenken met jongeren, het lokale team en met jou wat je aandachtsgebieden en taken zijn.

Voor Jimmy’s Nijmegen ben je vooral actief in het vinden en binden van jongeren aan de projecten van Jimmy’s Nijmegen. Ook zorg je er (mede) voor dat Jimmy’s een open plek is en blijft waar alle jongeren welkom zijn. Je zal dan binnen Jimmy’s en op straat bezig zijn om jongeren te spreken. Altijd in samenwerking met andere jongeren en soms met een professional erbij.

Je krijgt van ons:

 • Je bent volwaardig onderdeel van ons team en bent welkom om mee te denken en doen met alles wat je interessant lijkt
 • Je doet ervaring op hoe het is om te werken bij een sociale onderneming
 • Coaching
 • Je bent van harte welkom om mee te doen aan de Boost Your Jimmy’s trainingsdagen (1x per 6 weken)
 • Je ontwikkelt je eigen trainings/ coachings/ begeleidingsskills
 • We zijn een kei in talentontwikkeling en helpen jou ook graag om het beste uit jezelf te halen
 • Je krijgt een onkostenvergoeding

Ben je helemaal tot hier gekomen met lezen? En nog steeds enthousiast? Mail of bel ons!

Fanny Koerts

fanny@uptous.nl of 06-28268079

Jimmy's Nijmegen team

 

Fanny Koerts
fanny@uptous.nl

Fanny is 1 van de initiatiefnemers van Jimmy's. Ze reist het hele land rond om te helpen bij het starten van nieuwe Jimmy's. "Het leukste werk van de wereld!"